Ga naar inhoud

Plein 16-27

Plein 16-27

Plein 16-27 is een leergemeenschap van docenten, studenten sociale opleidingen (Pedagogiek en Social Work), Jeugdprofessionals, ervaringsdeskundige jongeren en onderzoekers.

Registreren

Ben je bestaande gebruiker? Log in hier

Theoretische en ervaringskennis

Middels meerdere opdrachten, clips en artikelen te verdiepen in actuele theoretische- en ervaringskennis over de ondersteuning van jongeren op weg naar volwassenheid.

Online en offline events

Overzicht van meerdere georganiseerde online en offline events, zoals lezingen, intervisiebijeenkomsten en kenniskringbijeenkomsten (Jeugdprofessionals kunnen hier punten mee verdienen voor hun SKJ-registratie).

Samenwerking

Dit platform is opgericht door een samenwerking tussen het lectoraat Jeugd en samenleving (hogeschool Inholland), Hogeschool Rotterdam, Hogeschool van Amsterdam, het Nederlands Jeugd Instituut, Stichting Alexander en het LOC Amsterdam. Om gebruik te kunnen maken van het platform dien je je te registreren met jouw e-mailadres van school/organisatie.

De site is nog in oprichting, in september starten we met de pilotfase bij drie hogescholen. Mocht u geinteresseerd zijn om deel te nemen, laat dit aub weten via E-mailadres wordt nog gemaakt.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...